Untitled Document

Hua Hinin alue tarjoaa runsaasti ajanviettotapoja. Alla niistä muutamia.

Black Mountain vesipuisto

Viihtyisä vesipuisto jossa uima-altaita, liukumäkiä ja ajanvietettä veden äärellä. Sopii myös lapsiperheille.

Kotisivut: Black Mountain Waterpark

Market Village ostoskeskus

Market Village sijaitsee Hua Hinin keskustassa ja se avattiin vuonna 2006. Ostoskeskuksessa on lukuisten kauppojen lisäksi mm. ravintoloita, pankkeja, keilahalli sekä elokuvateatteri.

Paratiisisaaret ja sukellus

Matkoja paratiisisaarille järjestetään runsaasti. Saarilla aika kuluu muutenkin kuin sukeltaessa.

Linkkejä:

Koh Tao - sivusto suomeksi

Koh Talu

Banyan Golf

Kenttätiedot: Reikiä: 18 Par: 72

Muuta: Ananasviljelmien keskelle rakennettu tasokas golfkenttä. Etuyhdeksikön väylät kiertävät laakson pohjaa ja takayhdeksikkö viistää vehreitä kukkuloita. Kentällä on otettu tyylikkäästi huomioon luonnonmukaisuus, joka näkyy isojen kivien, purojen ja suurten Banyan-puiden muodossa. Kenttä soveltuu hyvin kaikentasoiselle pelaajille. Ehdottomasti Hua Hinin paras kenttä. Valittiin Aasian tyynenmeren parhaaksi kentäksi vuonna 2009.

Kotisivut: Banyan Golf

Imperian Lake View

Kenttätiedot: Reikiä: 36 Par: 72

Muuta: Nykyään 36-reikäiseksi laajentunut kenttä. Vanhempi pelattava 18-reikäinen kenttä on kumpuileva ja puiden reunustama. Pallot löytyvät hyvin puiden alta. Uudempi on desert-tyyppinen kenttä, jonka väyliä reunustavat suuret hiekka-alueet. Yleensä erinomaisessa kunnossa.

Kotisivut: Imperial Lake View

Palm Hills

Kenttätiedot: Reikiä: 18Par: 72

Muuta: Avaraan maastoon rakennuttu kenttä. Kenttä on nautittava kaiken tasoisille pelaajille. Leveät väylät houkuttelevat draiverin käyttöön. Greenit kumpuilevia ja pitävät sisällään koviakin breikkejä. Greenit yleensä kentän paras osa. Hieno klubirakennus. Muutaman kilometrin päässä Chan Tha Gardenista.

Kotisivut: Palm Hills